Totaalproject

Van A tot Z door Paho gezet!

Bent u op zoek naar een nieuwe stal? Dan kunnen wij u daarbij helpen. Wij bieden ondersteuning van bij de start!
We starten met de opmaak van uw plannen in samenwerking met een architect. Eens deze concreet zijn zullen wij aan de slag gaan met de realisatie van uw project. Alles gebeurt in house met eigen atelier/personeel. We bieden u een aanspreekpunt van bij verkoop tot eindoplevering!

Nadat het gebouw geplaatst is zullen we kijken voor de riolering (binnen en/of buiten) verharding (binnen en/of buiten) gevolgd door de stalinrichting en het schrijnwerk. Nieuwe technieken (domotica, Mosquito Fly Control,…) kunnen geïmplementeerd worden.

Stap 1: Hoe gaan we van start?

We starten met het bespreken van uw bouwplannen.

Indien er nog geen plannen zijn opgemaakt, kunnen wij u daarbij helpen in samenwerking met een architect. We maken een ontwerp dat aan al uw wensen voldoet. Zodat we kunnen van start gaan met de bouw van een droomstal!

Stap 2: Productie op maat

cog ico

De productie gebeurt in ons magazijn, in Oost-Vlaanderen. Dit betekent dat we heel zelfstandig kunnen werken.
Intussen starten de voorbereidende werkzaamheden op de werf.

Eens het gebouw geplaatst is, kunnen we van start gaan met de afwerking zoals: de riolering (binnen en/of buiten), verharding (binnen en/of buiten) gevolgd door de stalinrichting en het schrijnwerk. Nieuwe technieken (domotica, mosquito fly control,…) kunnen ook geïmplementeerd worden.

Stap 3: Oplevering van uw project

We bieden u een aanspreekpunt van bij verkoop tot eindoplevering. Dit vergemakkelijkt de communicatie.

Onze laatste projecten

nl_BENederlands (België)